دلیل شماره 7 برای کار نکردن هشتگ های اینستاگرام: شما از تعداد هشتگ های اشتباه استفاده می کنید
یک بار دیگر، توصیه می کنم از هشتگ های هدفمند و خاص برای به دست آوردن فالوورهای جدید و افزایش نرخ تعامل خود استفاده کنید. وقتی هشتگهایی را انتخاب میکنید که محبوبیت کمتری دارند، پست شما برای مدت طولانیتری در فید پستهای اخیر آن هشتگها باقی میماند. همچنین رقابت کمتری در این هشتگها وجود دارد، بنابراین شانس خود را برای ورود به فید پست های برتر افزایش خواهید داد.
“پستهای اخیر #desk در حال حاضر پنهان میشوند زیرا جامعه مطالبی را گزارش کرده است که ممکن است با دستورالعملهای جامعه اینستاگرام مطابقت نداشته باشد.”
خوشبختانه، تشخیص ممنوعیت یک هشتگ بسیار آسان است. برای انجام این کار، به سادگی می توانید از نوار جستجو برای جستجوی هشتگ استفاده کنید. پس از انتخاب هشتگ مورد نظر از نتایج جستجو، روی تب Recent کلیک کنید. اگر هشتگ ممنوع باشد، این پیام را خواهید دید:
هنگامی که از هشتگ در پستهای اینستاگرام خود استفاده میکنید، محتوای شما در میان پستهای دیگری که به حوزه یا صنعت شما مربوط میشود، قرار میگیرد. این به کاربرانی که ممکن است حساب شما را دنبال نکنند ، امکان میدهد محتوای شما را پیدا کنند. همچنین دسترسی به مخاطبان هدف و ایجاد یک جامعه آنلاین برای برند شما را آسان تر میکند.
بیشتر دلایلی که در این پست برای کار نکردن هشتگهای اینستاگرام ذکر کردم، مربوط به استراتژی است. اما، گاهی اوقات این یک مورد ساده از خطای کاربر است.
به همین دلیل بسیار مهم است که قبل از استفاده از هشتگهای خود تحقیق کنید. هنگامی که از هشتگهای ممنوعه استفاده می کنید، در معرض خطر شادوبن شدن حساب خود قرار میگیرید. وقتی اینستاگرام پستهای شما را شادوبن میکند، فقط حسابهایی که شما را دنبال میکنند میتوانند آنها را ببینند. این امر دسترسی شما را محدود می کند و دسترسی به مخاطبان جدید را غیرممکن می کند.
وقتی اینستاگرام پستها یا حساب شما را بهعنوان هرزنامه علامتگذاری میکند، دسترسی شما را فقط به حسابهایی محدود میکند که قبلاً شما را دنبال میکنند. این بدان معنی است که شما نمیتوانید با هشتگهای خود به مخاطبان جدیدی دست پیدا کنید.
حقیقت صادقانه این است که هیچ کس نمی تواند رقم دقیقی به شما بدهد. تعداد هشتگهایی که برای هر حساب بهتر کار می کنند متفاوت است. هر برند دارای تعدادی هشتگ جادویی متفاوت است که جدیدترین فالوورها و تعامل بالاتر را به همراه دارد.
دلیل شماره 2 برای کار نکردن هشتگ ها: شما از هشتگ هایی استفاده میکنید که به پستهای شما بی ربط هستند
برخی از استراتژیستهای رسانههای اجتماعی پیشنهاد میکنند که در هر پست فقط از ۵ تا ۱۰ هشتگ استفاده کنید. دیگران با استفاده از حداکثر تعداد هشتگ مجاز (حداکثر 30!) قسم میخورند.
همچنین باید از استفاده از هشتگهای غیر ضروری در کپشن خودداری کنید. به عنوان مثال، برخی از کاربران از هشتگها برای کلمات رایج مانند #ما، #تو و #آن استفاده میکنند تا بتوانند دسترسی به حساب خود را افزایش دهند. اگرچه میلیونها پست در زیر این برچسبها وجود دارد، استفاده از آنها نرخ تعامل شما را بهبود نمیبخشد. این عمل بیهوده است زیرا اینها هشتگهایی نیستند که کاربران احتمالاً آنها را جستجو یا دنبال کنند.
گاهی اوقات دلیل کار نکردن هشتگ های اینستاگرام تقصیر شما نیست. همانطور که اینستاگرام به پیشرفتهای جدید در پلتفرم و الگوریتم خود ادامه میدهد، ممکن است به صورت دورهای مشکلات فنی ایجاد شود. اینستاگرام در گذشته بیانیههایی را با اشاره به چنین مواردی منتشر کرده است:
اگر مشکوک هستید که حساب شما بهعنوان هرزنامه پرچمگذاری شده و شادوبن شده است، چند اقدام برای رفع مشکل وجود دارد. اولین قدم این است که هر هشتگ ممنوعه یا سوء استفاده شده را از پستهای قبلی خود حذف کنید. همچنین ممکن است بخواهید برای یک یا دو روز از استفاده از هشتگ خودداری کنید. در آخر میتوانید با اینستاگرام تماس بگیرید و مشکل را گزارش دهید.
یک نکته برای جلوگیری از مشکل کار نکردن هشتگهای اینستاگرام این است که مطمئن شوید فقط از هشتگهای مرتبط با پست های خود استفاده میکنید.
اگر احساس می کنید هشتگهای شما کار نمیکنند، بهتر است اشتباهات املایی یا قالب بندی هشتگ را بررسی کنید. اگر هشتگ های خود را غلط املایی میکنید، کاربرانی که به دنبال نسخه صحیح املایی هستند، پست های شما را پیدا نمیکنند. همچنین باید مطمئن شوید که در هشتگهای خود علائم نگارشی را لحاظ نمیکنید. با انجام این کار، لینک های هشتگ شکسته ایجاد می شود.
استفاده از هشتگهای خاص نه تنها نرخ تعامل شما را بهبود میبخشد، بلکه به شما کمک میکند فالوورهایی که علاقه فعالی به جایگاه شما دارند به دست آورید. این کار باعث میشود که فالوورهای خود را به مشتری تبدیل کنید.
دلایل زیادی برای کار نکردن هشتگهای اینستاگرام وجود دارد. این امکان وجود دارد که هشتگهای اشتباهی را انتخاب کنید، از مقدار نامناسبی استفاده کنید یا آنها را در مکانهای اشتباه قرار دهید. همچنین این امکان وجود دارد که از هشتگها به نحوی سوء استفاده کرده باشید که باعث شده پستهای شما شادوبن شوند.
به همین دلیل است که آزمایش استراتژی هشتگ خود بسیار مهم است. برای انجام این کار، باید چند پست ایجاد کنید که از نظر سبک، قالب و موضوع مشابه باشند. سپس، هر کدام را با تعداد متفاوتی هشتگ پست کنید و ببینید کدام یک بهترین عملکرد را دارند. ممکن است مجبور شوید چندین بار این آزمایش را انجام دهید تا متوجه یک الگو شوید. همچنین باید این تست را هر چند وقت یکبار تکرار کنید زیرا با تغییر الگوریتم اینستاگرام، استراتژی شما نیز باید تغییر کند.
دلیل دیگری که چرا بهتر است از هشتگهای خاصتر استفاده کنید، این واقعیت است که آنها قابل جستجو هستند. به عنوان مثال، فرض کنید که شما یک حساب اینستاگرامی دارید که به نمایش کیف های دستی طراح اختصاص دارد. شخصی که به این جایگاه خاص علاقه دارد، بیشتر احتمال دارد که یک هشتگ خاص برای #طراحی_کیف_دست_ساز انجام دهد تا یک برچسب عمومی مانند #کیفها.
در این مقاله، برخی از این دلایل را بررسی میکنیم و چند نکته تخصصی برای استفاده مؤثرتر از هشتگها به شما ارائه میکنیم.
دانشجویی دکترا مدیریت بازاریابی
اگر به نظر میرسد هیچ یک از این راه حلها مشکل را حل نمیکند، متأسفانه ممکن است مجبور شوید با یک حساب کاربری جدید اینستاگرام شروع کنید. برای راهنمایی در مورد چگونگی جلوگیری از شادوبن در آینده، به خواندن ادامه دهید. من به جزئیات بیشتری در مورد اشتباهات رایج هشتگ و نحوه بهبود استراتژی هشتگ اینستاگرام خواهم پرداخت.
هشتگها معمولاً به دلیل اضافه کردن آنها به پستهایی که حاوی محتوای نامناسب یا صریح هستند، ممنوع میشوند. برخی از هشتگهای ممنوعه واضح هستند، در حالی که برخی دیگر مانند #کتاب، #میز و #تهران به ظاهر بیگناه هستند. اینستاگرام حتی هشتگ #نوروز مبارک را در سال گذشته به دلیل حجم بالای اسپم مرتبط با آن ممنوع کرد.
آیا همان دسته هشتگها را برای استفاده در هر پست کپی و جایگذاری میکنید؟ اگر چنین است، ممکن است دسترسی خود را محدود کنید.
بهترین راه برای مبارزه با این مشکل ایجاد لیستی از 40 تا 50 هشتگ مرتبط است که می توانید برای هر پست بچرخانید. من پیشنهاد می کنم یک صفحه گسترده برای پیگیری آنها ایجاد کنید. ایده خوبی است که ترتیب و ترکیب این هشتگ ها را با هر پست مخلوط کنید.
علیرضا زهرایی
چند اشتباه رایج در هشتگ وجود دارد که میتواند باعث شود اینستاگرام حساب شما را شادوبن بزند، از جمله:
- استفاده از هشتگهای محبوب یا پرطرفدار که به پست شما بیربط هستند.
- استفاده از هشتگهای مشابه برای هر پست
- استفاده از هشتگهای ممنوعه یا محدود
دلیل شماره 6 برای کار نکردن هشتگهای اینستاگرام: شما از هشتگ های بسیار رقابتی استفاده می کنید
هشتگ (#) به لطف شبکههای اجتماعی یکی از شناخته شده ترین نمادهای نسلZ( نسل زد ) است. اگرچه این ویژگی اولین بار توسط توییتر رایج شد، اینستاگرام ارتباط و اهمیت آن را بسیار افزایش داده است.
قبل از اینکه اینستاگرام شروع به مقابله شدید اسپم کند، بسیاری از حسابها با قرار دادن هشتگهای پرطرفدار یا ترند در کپشنهای خود، نرخ تعامل خود را افزایش دادند. این امر باعث افزایش دسترسی به پستهای آنها میشود و احتمال بیشتری برای کسب جایگاه مطلوب در صفحه کاوش میداد.
محبوبیت هشتگهایی که باید انتخاب کنید بسته به اندازه حساب شما بسیار متفاوت است. با افزایش فالوورهای شما، می توانید شروع به استفاده از هشتگ های افزایش محبوبیت کنید، اما بهتر است به برچسب هایی با کمتر از 1 میلیون پست بچسبید.
این تاکتیک نه تنها دیگر جواب نمیدهد، بلکه میتواند باعث شود اینستاگرام اکانت شما را پرچم گذاری کند. اگر از این تاکتیک استفاده کردهاید، احتمالاً ابزارهای تشخیص اینستاگرام حساب شما را شادبون کردهاند.
در مجموع دلایل مختلفی برای کار نکردن هشتگ های اینستاگرام وجود دارد. خوشبختانه، این مشکل با تحقیق و استراتژی دقیق حل می شود! سعی بر بروز کردن اطلاعات خود حداقل یک بار در سال کنید.