توپ پیشرفته جام جهانی، تغییر در فوتبال

به این ترتیب، هر زمان که به توپ ضربه وارد شده، با سر به آن ضربه خورده یا پرتاب می‌شود، یک سیستم پیشرفته آن را با سرعت 500 فریم در ثانیه ثبت خواهد کرد. داده‌های اطلاعاتی در لحظه از حسگر‌ها به یک سیستم موقعیت یابی محلی (LPS) ارسال می‌شود که شامل تنظیم آنتن‌های شبکه نصب شده در اطراف زمین بازی خواهد بود. 12 دوربین اطراف استادیوم نصب شده اند که هم خود توپ هم هر بازیکن را 50 بار در ثانیه ردیابی می‌کنند. در نهایت این قبیل تصمیمات امکان تشخیص آفساید را آسان تر از قبل خواهند کرد.

برای اولین بار در دوران فوتبال، از فناوری ردیابی پیشرفته برای ساخت توپ‌های مدرن استفاده می‌شود

حسگر فوق عریض (UWB): این فناوری پیشرفته با قابلیتی بهتر از جی پی اس یا بلوتوث، می‌تواند داده‌های اطلاعاتی را در لحظه برای ردیابی دائم موقعیت مکانی توپ ارسال کند.

www.fivethirtyeight.com



09/5
1401

توپ پیشرفته جام جهانی، تغییر در فوتبال


برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.


منبع: http://mbanews.ir/%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7/3197-The-World-Cups-New-High-Tech-Ball-Will-Change-Soccer-Forever.html

همه توپ‌های مسابقات جام جهانی فوتبال 2022 مجهز به حسگری هستند که داده‌های اطلاعاتی مربوط به موقعیت مکانی بازیکنان را در لحظه جمع آوری می‌کند. همراه با  آن، یک سری ابزار‌های ردیابی نوری، VAR (دستیار داور ویدئویی) و برنامه‌هایی از این قبیل، بررسی آفساید را دقیق تر و ساده تر از گذشته می‌کند. این فناوری مدت‌هاست که در انتظار تاییدیه فیفا بوده و حالا موفق به کسب مجوز از سوی این نهاد بزرگ شده است.

حسگر واحد اندازه گیری اینرسی (IMU): حسگری که هدف از راه اندازی آن، تشخیص و شناسایی حرکات ظریف و دقیق یک جسم در فضاست.

سال‌ها تحقیق و آزمایش برای دریافت گواهینامه از فیفا در جریان بود. در نهایت یک برنامه تحت عنوان «آفساید نیمه خودکار»، عمدتا توسط فناوری هوش مصنوعی، در توپ‌های فوتبالی جای داده شد. به کمک دستگاهی که توسط «KINEXON» طراحی گردید، این ابزار پیشرفته با 14 گرم وزن، در واقع دارای دو حسگر مجزاست که همزمان با هم کار می‌کنند: