بعد از آماده سازی سایت، سعی کنید محتواهای با کیفیت بنویسید که هم جذاب باشد و هم جواب سوالات کاربر را بدهد. در نهایت برای گرفتن رتبه های بالای گوگل محتواهای خود را بهینه کنید که امکانات سایت وردپرس در این زمینه به شما کمک می کنند که در ادامه خواهیم گفت.
6. محتواهای بلاگ خودر ا بهینه کنید
وردپرس یک گزینه داخلی برای مخفی کردن وبسایت شما از دید موتورهای جستجو دارد. هدف از این گزینه این است که وقتی تازه سایت را راه اندازی شده و در حال آماده سازی است، توسط موتوهای جستجو دیده نشود. اما در حالت عادی این گزینه باید غیر فعال باشد تا سایت شما ایندکس شود.
قطعاً تصاویر به جذابیت محتواهای شما کمک می کند، اما بارگذاری آن ها نیز به زمان بیشتری نیاز دارد. از آنجایی که تصاویر هم در سئو وردپرس مهم هستند، باید مطمئن شوید که عکس ها سایت، هم برای موتور جستجو و هم برای کاربر بهینه شده اند. برای بهینه کردن عکس ها 2 نکته را باید در نظر داشته باشید:
- حجم عکس ها استاندارد و بهینه باشد
- حتماً برای عکس های از تگ Alt استفاده کنید تا موتورهای جستجو موضوع تصویر شما را بفهمند
وردپرس به شما این امکان را می دهد که مقالات وبلاگ خود را به دسته ها و برچسب ها مرتب کنید. این کار کمک می کند که کاربران شما به راحتی محتوای موردنظر خود را پیدا کنند. این یعنی یک تجربه کاربری خوب که به شدت در سئو وردپرس تاثیرگذار است. دومین فایده این کار این است که موتورهای جستجو راحت تر ساختار و محتوای وبسایت شما را درک می کنند.

10. سرعت سایت را بهینه کنید
لایه ی امن سوکت ها (Secure Sockets Layer) یا همان SSL، \xa0با رمزگذاری اطلاعاتی بین سرور و مرورگر، یک ارتباط امن را به وجود می آورد. Ssl در سئو وردپرس نقش مهمی دارد چون از نظر گوگل سایت های ایمن شده با این پروتکل، لایق جایگاه بهتری در نتایج هستند.
اگر از افزونه های سئو وردپرس مثل Yoast استفاده می کنید خودش به صورت خودکار نقشه سایت xml ایجاد می کند.
عکس زیر بخش سئو در افزونه Yoast را نشان می دهد که یکی از مقالات وبلاگ ما را آنالیز کرده و راهنمایی می کند که کدام بخش ها خوب است و کدام قسمت ها نیاز به ویرایش دارد.
موتورهای جستجو بر اساس اعتبار به هر صفحه سایت شما یک امتیاز اختصاص می دهند که این امتیاز مخفی نگه داشته می شود تا افراد نتوانند در نتایج دست ببرند.
تحقیقات نشان داده است که کاربران فقط چند ثانیه منتظر لود شدن صفحات سایت شما می مانند و بعد از آن سایت را ترک می کنند. این به این معناست که شما به عنوان مالک وب سایت، تنها چند ثانیه فرصت دارید تا محتوای خود را ارائه دهید و کاربران را جذب کنید. از آنجایی که تجربه کاربری برای موتورهای جستجو بسیار مهم است، وب سایت های سریعتر رتبه بالاتری در گوگل دارند.
خیر دوستان. افزونه های سئو وردپرس در محتوا فقط به عنوان راهنما عمل می کنند. محتوای شما را از نظر سئو و خوانایی بررسی می کنند و می گویند کجای کارتان درست است و کجا نیاز به اصلاح دارد. علاوه بر این، به شما این امکان را می دهند که عنوان سئو و توضیحات متا را به به هر پست اضافه کنید، همچنین پیش نمایشی از آنچه کاربران هنگام گوگل در وب سایت شما خواهند دید را به شما نشان می دهد.
گوگل سرچ کنسول یکی از ابزارهای گوگل است که حضور وبسایت در نتایج جستجوی گوگل را رصد و عیب یابی می کند.
نکته دوم برای بهینه کردن کامنت:
12. از نقشه سایت یا XML SITEMAP استفاده کنید
استفاده از ساختار دائمی و سازگار با سئو، شانس شما را برای به دست آوردن موقعیت های بهتر در نتایج جستجو افزایش می دهد.
محتوا که دیگر تلکلیفش معلوم است. سایت وردپرسی و غیر وردپرس هم ندارد، محتوا برای سئو حرف اول را میزند. موتورهای جستجو نمی توانند یک وب سایت را «ببینند»، بلکه آن را «می خوانند». ظاهر وب سایت و رنگ بندی زیبای آن به طور مستقیم برای موتورهای جستجو اهمیتی ندارند. آن چیزی که با موتورهای جستجو ارتباط برقرار می کند کلمات، محتوا و مطالبی هستند که سایت شما به اشتراک می گذارد یا آموزش می دهد.

حتی اگر تمام نکات سئو وردپرس را رعایت کنید، اگر سایت شما کند باشد، رتبه خود را در گوگل به راحتی از دست می دهید.
URL های سازگار با سئو دارای کلماتی هستند که محتوای صفحه را مشخص می کنند و خواندن آن ها هم برای افراد و هم برای موتور جستجو راحت است. در واقع وقتی کاربر این آدرس را می بیند، بداند که محتوای صفحه درباره چیست. به طور پیش فرض، وردپرس از ساختار «plain» استفاده می کند که چیزی شبیه به این است: https://domain.com/blog/?p=7255
افزونه SEO All in One یک ابزار ویژه به نام «WordPress Link Assistant» ایجاد کرده است. این ابزار در سایت وردپرسی شما می خزد و پیشنهادات لینک های داخلی مرتبط به شما می دهد که می توانید با یک کلیک به محتوای خود اضافه کنید.
کامنت های زیاد روی یک پست می تواند باعث کندی سرعت بارگذاری صفحه شود که بر رتبه بندی سایت شما و سئو وردپرس تاثیر می گذارد. برای جلوگیری از این اتفاق نظرات خود را به چندین صفحه تقسیم کنید. بخشی در صفحه نمایش داده شود، اگر کابر مایل بود، کلیک کند و ادامه نظرات را ببیند.
سئو وردپرس هم انجام شد!
دو افزونه دیگری که در بحث سئو وردپرس مشهور هستند، All In One SEO Pack و The SEO Framework هستند.
7. لینک های داخلی را فراموش نکنید
برای فیلتر کردن اسپم ها، افزونه های زیادی وجود دارد که دو نمونه آن Akismet و Anti Spam هستند.
بروید و مطمئن شوید که مربع «Discourage search engines from indexing this site» علامت نخورده باشد. در نهایت گزینه save changes را بزنید.
با سرچ کنسول می توانید عملکرد سایتتان در نتایج جستجو را بررسی کنید، اگر خطایی وجود داشته باشد ببینید و اگر درخواستی مثل حذف یک صفحه از موتور جستجوی گوگل داشته باشید با این ابزار آن را به گوش گوگل برسانید.
9. در سایت خود از تگ ها و دسته بندی استفاده کنید
ساده بود نه؟ همین چند مرحله ساده اگر درست انجام شود، سایت شما را برای موتورهای جستجو با اعتبار می کند و در رقابت با بقیه سایت ها می توانید جایگاهی که شایسته اش هستید را به دست آورید. فقط دقت کنید همیشه محتواهای خود را به روز نگهدارید و مرتب سرچ کنسول را چک کنید تا اگر جایی عیب و ایرادی دارد آن را برطرف کنید.
بعد سعی کنید خیلی درست و حساب شده از این کلمات یا عبارات کلیدی در محتواهای خود استفاده کنید؛ به این ترتیب می توانید موقعیت خود را در نتایج جستجو بهبود بخشید.
2. مطمئن شوید که سایت شما ایندکس می شود
برای برداشتن این تیک، وارد setting و بخش reading شوید؛ به قسمت Search Engine Visibility
اگر سوالی دارید در بخش نطرات ازما بپرسید.